Dags för Stockholms Gartnersällskaps 176:e årsmöte

Varmt välkommen till årsmöte inför sällskapets 176:e verksamhetsår på KSLA,  torsdagen den 22 februari 2024!

Ta chansen att träffa andra medlemmar och ta del av ett spännande föredrag av Anna Lindgren om ”Staten som trädgårdsmästare. Järnvägens planteringar från naturförsköningskonst till testamente”. Vi avslutar kvällen med ett boklotteri.

Plats: Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien (KSLA), Drottninggatan 95 B i Stockholm. Närmaste T-banestation är Odenplan.
Tid: Avprickning och mingel börjar från kl. 17:00. Årsmötet startar kl. 18:15.
Anmälan: Senast den 15 februari via sällskapets infomejl:  info@gartnersallskapet.se

Program med hålltider
17:00 Samling med avprickning och mingel. Dryck och lättare förtäring serveras till självkostnadspris (du betalar med Swish).

18:15 Årsmötesförhandlingarna startar. Förslag till dagordning, verksamhetsberättelse för föregående verksamhetsår samt
valberedningens förslag till ny styrelse för Stockholms Gartnersällskap.

ca. 19:15 Årets föredrag hålls av Anna Lindgren, se beskrivning i bifogat program.
ca. 20:15 Boklotteri!
ca. 20:45 Kvällen avslutas

Published On: februari 7, 2024

aktuellt

Inbetalning av medlemsavgift för 2024

Inbetalning av medlemsavgiften för 2024 har just skickats ut till alla medlemmar via e-post. Glöm inte att betala så snart som möjligt via swish eller plusgiro och kom ihåg att ange ditt namn! Om du [...]

Vår- och Sommarprogram 2024

Varmt välkomna till Stockholms gartnersällskaps aktiviteter vår och sommar! Glöm inte anmäla er, då en del aktiviteter har begränsats med deltagare. I rara böckers sällskap - besök till Hagströmerbiblioteket - 25 april Flytten av biblioteket [...]

I rara böckers sällskap – bokvisning på Hagströmerbiblioteket

Besök med guidning och bokvisning på Hagströmerbiblioteket som ännu en tid ligger kvar i Haga tingshus intill E4 och inrymmer en fantastisk bokskatt i specialbyggda bokhyllor. Flytten av biblioteket till nya, modernare lokaler är nära förestående, så passa på att följa med på denna guidade visning, där vi får se böcker av intresse för trädgårdsintresserade.