Vår- och sommarprogram 2023

Varmt välkomna till kommande aktiviteter under detta jubileumsår och håll sällskapet syfte levande!

Vi har haft en stor tillströmning av nya medlemmar. Så här långt är det omkring 35 nya medlemmar som valts in. Något som både nya och tidigare medlemmar efterfrågar är att få kontaktnät, att möta andra yrkesverksamma inom trädgårdsbranschen och ta del av kunskapsbyggande aktiviteter. Inget är nytt under solen – det var just dessa behov som ett antal trädgårdsmästare såg, då de för 175 år sedan gick samman och grundade Stockholms Gartnersällskap. Varmt välkomna!

Programpunkter i korthet:
24 maj – Vandring med guide och blomsternedläggning på Norra Begravningsplatsen
och visit i Nangijala, Solna kyrkogård (anmälan senast 23 maj)

OBS! 10 juni  175-årsjubileum på KSLA: kunskapsdag med föreläsningar och avslutande jubileumsmiddag flyttas till den 21 oktober.

27 augusti – Sommarutflykt till Ängsö slott och slottspark (anmälan senast 18 juni)

12 september – Besök i Rosendals slottspark på södra Djurgården (anmälan senast 25 augusti)

21 oktober – 175-årsjubileum på KSLA: kunskapsdag med föreläsningar och avslutande
jubileumsmiddag samt – Årets trädgårdsbok: prisutdelning och bokpresentation

Efter sommaren återkommer vi med ytterligare programpunkter för hösten och vintern!

Published On: juni 15, 2023

aktuellt

Vår- och Sommarprogram 2024

Varmt välkomna till Stockholms gartnersällskaps aktiviteter vår och sommar! Glöm inte anmäla er, då en del aktiviteter har begränsats med deltagare. I rara böckers sällskap - besök till Hagströmerbiblioteket - 25 april Flytten av biblioteket [...]

I rara böckers sällskap – bokvisning på Hagströmerbiblioteket

Besök med guidning och bokvisning på Hagströmerbiblioteket som ännu en tid ligger kvar i Haga tingshus intill E4 och inrymmer en fantastisk bokskatt i specialbyggda bokhyllor. Flytten av biblioteket till nya, modernare lokaler är nära förestående, så passa på att följa med på denna guidade visning, där vi får se böcker av intresse för trädgårdsintresserade.

Jubileum! Programpunkter för oktober och november

75-ÅRSJUBILEUM MED FÖREDRAG, PRISUTDELNING OCH PRESENTATION AV ÅRETS TRÄDGÅRDSBOK Jubileumsdagen samordnas med Årets Trädgårdsbok, som i år jubilerar 20 år. Evenemanget börjar efter lunch. I priset ingår föreläsningar, lunch, mingel och middag. Vi ser fram [...]