Vår- och sommarprogram 2023

Varmt välkomna till kommande aktiviteter under detta jubileumsår och håll sällskapet syfte levande!

Vi har haft en stor tillströmning av nya medlemmar. Så här långt är det omkring 35 nya medlemmar som valts in. Något som både nya och tidigare medlemmar efterfrågar är att få kontaktnät, att möta andra yrkesverksamma inom trädgårdsbranschen och ta del av kunskapsbyggande aktiviteter. Inget är nytt under solen – det var just dessa behov som ett antal trädgårdsmästare såg, då de för 175 år sedan gick samman och grundade Stockholms Gartnersällskap. Varmt välkomna!

Programpunkter i korthet:
24 maj – Vandring med guide och blomsternedläggning på Norra Begravningsplatsen
och visit i Nangijala, Solna kyrkogård (anmälan senast 23 maj)

OBS! 10 juni  175-årsjubileum på KSLA: kunskapsdag med föreläsningar och avslutande jubileumsmiddag flyttas till den 21 oktober.

27 augusti – Sommarutflykt till Ängsö slott och slottspark (anmälan senast 18 juni)

12 september – Besök i Rosendals slottspark på södra Djurgården (anmälan senast 25 augusti)

21 oktober – 175-årsjubileum på KSLA: kunskapsdag med föreläsningar och avslutande
jubileumsmiddag samt – Årets trädgårdsbok: prisutdelning och bokpresentation

Efter sommaren återkommer vi med ytterligare programpunkter för hösten och vintern!

By Published On: juni 15, 2023

aktuellt

Jubileum! Programpunkter för oktober och november

75-ÅRSJUBILEUM MED FÖREDRAG, PRISUTDELNING OCH PRESENTATION AV ÅRETS TRÄDGÅRDSBOK Jubileumsdagen samordnas med Årets Trädgårdsbok, som i år jubilerar 20 år. Evenemanget börjar efter lunch. I priset ingår föreläsningar, lunch, mingel och middag. Vi ser fram [...]

11 titlar nominerade till Årets trädgårdsbok 2023

Fackmannajuryn har läst, bedömt och valt att nominera 11 st trädgårdsböcker detta år då utmärkelsen Årets Trädgårdsbok 20-årsjubilerar. 54 titlar som inkommit i år från förlag och författare, både fysiska böcker och i digitalt form. [...]

Vår- och sommarprogram 2023

Bästa Gartnermedlem – varmt välkomna till kommande aktiviteter under detta jubileumsår och håll sällskapet syfte levande! Vi har haft en stor tillströmning av nya medlemmar. Så här långt är det omkring 35 nya medlemmar som valts in.

Kunskapsdag & jubileumsmiddag 21 okt

Sällskapets 175-årsjubileum i juni, med kunskapsdag och jubileumsmiddag flyttas till den 21 oktober. Det är en hektisk tid för alla i den gröna branschen, så sällskapet flyttar jubileumsdagen, så fler medlemmar ska kunna delta.

Årets Trädgårdsbok på Trädgårdsmässan

Utmärkelsen Årets Trädgårdsbok ställer ut på Nordiska trädgårdsmässan i Stockholm den 30 mars – 2 april. Vi finns på plats i FOR:s Rådgivningstorg – med en liten utställning som blickar tillbaka, nu när utmärkelsen 20-års jubilerar.