Kunskapsdag & jubileumsmiddag 21 okt

Sällskapets 175-årsjubileum med kunskapsdag och jubileumsmiddag blir den 21 oktober.

Det är en hektisk tid för alla i den gröna branschen, så sällskapet flyttar jubileumsdagen från juni till oktober, så fler medlemmar ska kunna delta. Den 21 oktober offentliggörs även utmärkelsen Årets trädgårdsbok 2023. De blir prisutdelning och bokpresentation. Mer information om jubileumsdagen kommer efter sommaren. Boka in datumet redan nu!

 

By Published On: juni 15, 2023

aktuellt

Vår- och sommarprogram 2023

juni 15, 2023|0 Comments

Bästa Gartnermedlem – varmt välkomna till kommande aktiviteter under detta jubileumsår och håll sällskapet syfte levande! Vi har haft en stor tillströmning av nya medlemmar. Så här långt är det omkring 35 nya medlemmar som valts in.